Login

Hoofdsponsor

Secretariaat

Jos Soors
Mussenburgstraat 5
3960 Bree
Telefoon: 0495/52.76.65
E-mail: 

VBVK@hotmail.com

Jos.soors@telenet.be

Wie is Online?

We hebben 8 gasten en geen leden online

Congres VBVK 2017

23-24 November 2017 

Sunparks Mol

Voorwoord congres      Klik hier

Programma                   Klik hier

Het was weer een heel geslaagd congres. Voor reportage en sfeerbeelden gemaakt door Zorganders, klik op volgende link.

 

http://www.zorganderstv.be/reportages/netwerken-was-het-sleutelwoord-van-het-vbvk-congres 

Noteer alvast 22 en 23 november 2018 in je agenda voor ons volgend congres VBVK+

   Het bestuur van de VBVK+ wenst u en uw familie prettige eindejaarsfeesten.

 

Banaba - zorgmanagement

Geachte Mevrouw, Heer,

beste collega,

 

De zomer is in aantocht, tijd om rustig een nieuw werkjaar voor te bereiden en te mijmeren over de toekomst van jezelf of van jouw medewerkers. Mogelijks heb je ook al langer de kriebels gevoeld om zelf een team te leiden en mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de zorg of is er een medewerker in jouw team die zijn interesse betoont om op termijn ook leidinggevende te worden.

Immers wat kan er mooier en uitdagender  zijn dan als leidinggevende helpen bouwen aan de gezondheidszorg van morgen. De demografische evolutie, de tekorten, de aangepaste verwachtingen bij de klanten, de technische en medicamenteuze evoluties en de gestegen aandacht voor kwaliteit en veiligheid maken dat enthousiaste en dynamische, operationele leiders nodig zijn die de zorg van morgen helpen realiseren. Werkzekerheid is nu reeds gegarandeerd!

De banaba zorgmanagement van de Erasmushogeschool- ondersteund door de Vlaamse Beroepsvereniging voor Verpleegkundig Kaderpersoneel  is dan ook uitermate geschikt om jou of jouw medewerker te helpen in het realiseren van deze toekomst. Een gedegen voorbereiding tot operationeel leidinggevenden in de zorg (ziekenhuis, psychiatrie, rust-en verzorgingsinstelling, revalidatiecentrum, thuiszorg, …), helpt jou een nieuwe wending geven aan jouw loopbaan. Deze opleiding staat open voor verpleegkundigen, vroedvrouwen, medisch beeldvormers, maatschappelijk werkers, kinesisten, diëtisten. Dit geeft ook een meerwaarde want gezondheidszorg is bij uitstek een multidisciplinair gebeuren.

Op 9 september 2017 start een nieuw academiejaar. In bijlage bezorgen wij jou de folder. Wens je meer informatie? Neem dan contact met Sandra Blommaerts ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Marc Segers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Jos Soors (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jean-Paul Van Baelen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Verder kan je ook terecht op de website http://www.ehb.be.

Hieronder vind je ook getuigenissen van enkele oud studenten.

Wij kijken alvast uit naar uw reactie.