Login

Hoofdsponsor

Secretariaat

Jos Soors
Mussenburgstraat 5
3960 Bree
Telefoon: 0495/52.76.65
E-mail: 

VBVK@hotmail.com

Jos.soors@telenet.be

Wie is Online?

We hebben 27 gasten en geen leden online

Congres VBVK 2017

23-24 November 2017 

Sunparks Mol

Voorwoord congres      Klik hier

Programma                   Klik hier

Het was weer een heel geslaagd congres. Voor reportage en sfeerbeelden gemaakt door Zorganders, klik op volgende link.

 

http://www.zorganderstv.be/reportages/netwerken-was-het-sleutelwoord-van-het-vbvk-congres 

Noteer alvast 22 en 23 november 2018 in je agenda voor ons volgend congres VBVK+

   Het bestuur van de VBVK+ wenst u en uw familie prettige eindejaarsfeesten.

 

Ledenwerving VBVK

Zoals u weet is de VBVK al meer dan 25 jaar een dynamische en ondernemende beroepsgroep met veel spirit. Enerzijds kunnen we als groep putten uit jarenlange tradities maar daartegenover staat de inventiviteit van steeds weer nieuwe creatieve leden met hun vragen en ideeën.

De VBVK behartigt de belangen van hoofdverpleegkundigen, middenkaderleden en directies verpleegkunde en dit zowel in de ziekenhuizen, RVT-ROB-diensten,SP-diensten en psychiatrische instellingen. Ook richt de VBVK zijn aandacht op personen met ambitie voor hoofdverpleegkundige, mensen die de kaderopleiding hebben gevolgd of die ziekenhuishygiëne hebben gedaan. Ze organiseert kader-en management-opleidingen tot hoofdverpleegkundigen,trainingen,studiedagen en congressen.

Bovendien neemt de VBVK actief deel aan beleidsvorming via overleg met andere beroepsverenigingen en door contactname met beleidsmedewerkers.Je kan lid worden voor een ledenbijdrage van 35 euro. Dan krijg je een login en wachtwoord om via de website aan meer gerichte info te geraken.

Tevens bieden wij een electronisch tijdschrift aan. Uiteraard geeft dit ook een  korting op onze activiteiten.Je kan lid worden via een storting op het nummer BE45-0012-2580-7689  met vermelding van je naam en voornaam en instelling waar je werkt.

Persoonlijke gegevens
Gegevens Instelling